Samarbejde med Silas Holst og Nomi Kronberg

Har I hørt Silas Holst fortælle om mobning ? Det er en hjertegribende fortælling om en barndom med massiv mobning og udelukkelse fra fællesskabet, fortalt på en levende og fængende måde.

Nomi Kronberg har arbejdet professionelt med fysisk og psykisk velvære i 18 år, og er optaget af at man lærer at udtrykke sig frit og kreativt samtidig med at man har respekt og tolerance for andre.

Vi har indledt et samarbejde, hvor man kan få os alle tre eller to af os  ud på jeres skole eller arbejdsplads. Jeg supplerer Silas’ foredrag med konkrete tips og ideer til, hvordan man kan komme mobning til livs. Jeg fortæller også om det nye og gamle mobbesyn, den nyeste viden på området og lægger gerne op til diskussion og kommer med konkrete dilemmaer. Nomi laver groovedans, som er en danseform der handler om at finde sit eget udtryk i en tryg og god ramme.

Dette henvender sig både til forældre, lærere og elever på mellemtrin og udskoling. Kan laves som både foredragsaften eller som en temadag for skoleeleverne.

For nærmere info og booking kontakt :

 

Kasper Staal Jørgensen

Partner

Playmaker Booking & Management

 

m: +45 2625 6667   a: Strandvejen 171, 3 – DK-2900 Hellerup

s: www.playmakerbooking.dk   e: kasper@playmakerbooking.dk