Workshop for indskoling og mellemtrin

nomi og jeg

Som noget helt nyt har danser Nomi Kronberg og jeg indledt et samarbejde mod mobning.

Vi holder workshops på skoler for indskoling og mellemtrin, mellem 20-100 børn ad gangen i 2-3 timer, – typisk en formiddag. Der vil være oplæg,  små film, et kreativt projekt og så groovedans.  Jeg står for de første og Nomi tilbyder groovedans, – en danseform hvor det gælder om at finde sit helt eget udtryk i trygge rammer : Groovedance mission er at få mennesker til at stoppe op og tage et skridt uden for boxen, at bryde med vaner og opdage at det hele ikke drejer sig om hvad andre syntes og tænker. – men at det der virkelig betyder noget , er at turde leve et sjovt, glædeligt og ubegrænset liv – både i krop og sind.

På den måde får I en dag, hvor der både er noget for kroppe, hjernen, hjertet og pulsen, med fokus på de gode fællesskaber og at stå sammen mod mobning.

Læs mere om Nomi her : http://www.groovedance.dk/velkommen

Intro-tilbud : Få os begge ud i 2-3 timer for kun 8000 kr +kørsel og moms.

Ring eller skriv for at høre nærmere .

Praktisk: Har vi brug for lydanlæg der kan kobles headset til, en mikrofon (gerne med batteri), projektor og net forbindelse. Børnene skal på forhånd være inddelt i grupper af 4-6 stk. De deltagende lærere/pædagoger skal være indstillet på at deltage aktivt, også i dansen, det er det mest motiverende for eleverne.

Trivsel og inklusion