Samarbejde med Silas Holst

Har I hørt Silas Holst fortælle om mobning ? Det er en hjertegribende fortælling om en barndom med massiv mobning og udelukkelse fra fællesskabet, fortalt på en levende og fængende måde.

Vi har indledt et samarbejde, hvor man kan få os begge ud. Jeg supplerer Silas’ foredrag med konkrete tips og ideer til, hvordan man kan komme mobning til livs. Jeg fortæller også om det nye og gamle mobbesyn, den nyeste viden på området og lægger gerne op til diskussion og kommer med konkrete dilemmaer.

Dette henvender sig både til forældre, lærere og elever på mellemtrin og udskoling. Kan laves som både foredragsaften eller som en temadag for skoleeleverne.

Pædagog Anne Gjerding Lauersen fra Aalborg siger :

“Det gav god mening at have fagkonsulent Rikke Bille med til vores foredrag på Løvbakken. Rikke gav helt konkrete råd til hvad man kunne gøre ved mobning, både som forældre, lærer/pædagog og som elev. Hun supplerede Silas Holst helt perfekt med hendes store viden om mobning og det var noget alle tilhøre, både fagpersoner og andre, har haft stort udbytte af. Rikkes store viden indenfor området er meget relevant og vi har lært en masse af hende.”

For nærmere info og booking kontakt :

 

Kasper Staal Jørgensen

Partner

Playmaker Booking & Management

 

m: +45 2625 6667   a: Strandvejen 171, 3 – DK-2900 Hellerup

s: www.playmakerbooking.dk   e: kasper@playmakerbooking.dk

Trivsel og inklusion